Jeg tager billeder af mennesker.

Mennesker, der arbejder, mennesker, der bliver gift, modeller i kjoler, børn der krammer bamser, direktører med slips og familier, der fejrer livets store øjeblikke.

Jeg er portrætfotograf og virksomhedsfotograf. Begge dele handler om at åbne op for mennesker og skabe billeder fulde af nærvær. Som portrætfotograf tager jeg klassiske, stærke portrætter, ofte i sort/hvid. Desuden er jeg fotograf for en række magasiner som Alt for Damerne, Vores Børn, Liv m.fl. Som virksomhedsfotograf samarbejder jeg med virksomheder om en lang række produkter, bl.a. medarbejderportrætter, konferencebilleder, interne publikationer og meget andet.

Jeg stod i lære hos modefotografen Peter Christian, og efter min læretid flyttede jeg i 2001 til New York for at arbejde for nogle af mine forbilleder, bl.a. fotografen Mary Ellen Mark. Da jeg kom hjem grundlagde jeg mit studio.

Jeg arbejder både alene og sammen med et team, når opgaven kræver det. Takket være et netværk af make-up artister, stylister og hjælpere kan jeg altid sammensætte det helt rigtige hold – uanset om jobbet er at fotografere en smuk kvinde eller en konference.

_ALR1518